KWALITARIA AA LANDEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 730 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria AA Landen. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2024 om 20:22 De laatste tijd betekent bezorgen meestal nog een keertje in de airfryer. Jammer want ik was vorig jaar enthousiast over de bezorging, laatste paar keren elke keer slappe patat en snacks die ook al een poosje in de zak zitten. Aardige bezorgers!
21 jun 2024 om 22:32 Bitterballen waren niet knapperig, maar beetje slap.
21 jun 2024 om 19:19 2 kleine patat besteld, in allebei de bakje zat maar voor de helft gevuld. Dit ben ik niet gewend van kwalitaria. Eten wel snel en goed warm bezorgd.
12 jun 2024 om 8:14 Na een uur dacht ik van laat ik eens bellen of mijn bestelling al onderweg is, maar toen bleek dat ze mijn bestelling helemaal vergeten waren. Daarna alsnog een half uur moeten wachten op mijn bestelling.
7 jun 2024 om 22:27 Duurde erg lang, patat was nog redelijk warm, hamburger was smakelijk.
25 mei 2024 om 8:40 We hadden de lente burger, lentekroket en blueberry muffin shake. Die laatste was de lekkerste shake die we tot nu toe hebben gehad! Maar de rest viel wel tegen.
28 apr 2024 om 10:20 waanzinnige lekkere bitterballen die mijn man had en ik at ze voor t eerst. Mijn gehaktbal was uitmuntend weer en de frieten waren meer dan genoeg
24 apr 2024 om 10:52 Niet lekker smaakte naar oud vet. Savonds ziek van geweest.
23 apr 2024 om 22:49 Milkshake banaan was vanille ipv banaan De shoarmarol vulling was erg droog. Frikandel speciaal waarvan de saus uit het bakje lag. Jammer want de kwaliteit was altijd goed.
16 apr 2024 om 19:36 Prima
16 apr 2024 om 8:21 We hadden gevraagd om 1 patat oorlog zonder uit we kregen ze allemaal met ui Friet wat wat slap Voor de rest was het goed
17 mrt 2024 om 15:52 De dag starte met motorpech…maar zowel de friet en shake maakten een hoop goed!